Gynaecologie / Verloskunde - Symposium

Terug naar agenda

Zorg rond de pasgeborene

29 januari 2018, Ede

Het is ons een groot genoegen u weer te mogen uitnodigen voor het jaarlijks terugkerende symposium Zorg rond de Pasgeborene. Niet meer in november maar in januari, het begin van een nieuw jaar. Mooi passend bij ons thema: ‘bij het begin beginnen’.

Een symposium voor alle zorgprofessionals werkzaam met pasgeborenen. Dit vraagt om een verbindend thema. Wij kozen voor de opvang van de neonaat. Het moment waar alles om draait, waar alles begint: de zorg, de samenwerking met verschillende disciplines en met de ouders.

De verbinding hebben we ook gezocht door jullie te vragen wat er leeft in het werkveld rond dit thema. We hopen antwoord te geven op de meest prangende vragen door jullie gesteld. We hebben gekozen voor best practices, nieuwe ontwikkelingen, maar schuwen ook niet de discussie rond onderwerpen als de gentle sectio, huid op huid na de geboorte en het geboorteplan. Natuurlijk hebben we mooie verhalen en leerzame thema’s. Niet alleen vanuit de ogen van de zorgprofessional, de verloskundige, de verpleegkundige, de gynaecoloog of de neonatoloog, maar ook vader komt aan het woord. Allemaal met een andere kijk op dat cruciale moment van de geboorte. Konden we maar eens kijken met de ogen van de pasgeborene!  

We hopen jullie na een goed verzorgde en enerverende dag te kunnen uitzwaaien met praktische tips voor de praktijk van alledag, maar ook met inspiratie voor de praktijk van de toekomst.

Call for Abstracts
Wij nodigen enthousiaste verpleegkundigen uit hun onderzoek of innovatie, die betrekking hebben op de zorg voor (ernstig) zieke pasgeborenen aan te melden. Naast een posterpresentatie tijdens de pauzes, krijgen 4-6 verpleegkundigen ieder 3 minuten de tijd om hun onderzoek/innovatie te presenteren op het podium. Geïnteresseerd? Zie de PDF Call for Abstracts in de rechterkolom van deze webpagina voor meer informatie en criteria.

Datum 29 januari 2018
Locatie Congrescentrum ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Toegekend door de KNOV, VSR en KCKZ (5 pnt) en het Kwaliteitsregister V&V (6 pnt)

Inschrijfgeld

Vroegboeken en betalen (tot 3 weken tevoren): € 99,-.
Standaardprijs: € 119,-.

 

 

Doelgroep

Kinder-, neonatologie-, kraam- en O&G-verpleegkundigen en tevens interessant voor verpleegkundig specialisten, physician assistants, kraamverzorgenden, verloskundigen en overige geïnteresseerden

Zorg rond de pasgeborene

Ede, 29-01-2018

Houd mij op de hoogte

* Deze velden zijn verplicht

Twitter

Klik hier voor alle tweets