Medisch specialismen - Symposium

Terug naar agenda

Kindzorg zonder muren

12 juni 2018, Arnhem

Jubileum NVK 125 jaar - Eindsymposium

Ernstig zieke kinderen verbleven voorheen vaak langdurig in het ziekenhuis. En kinderen met een ernstige handicap woonden al jong in een zorginstelling. Tegenwoordig zijn zij steeds meer thuis. Dit betekent dat we de zorg voor deze kinderen anders moeten organiseren. Waarbij kind én gezin centraal staan, vraaggerichte zorg de standaard is en de traditionele indeling van zorg op basis van plaats van aanbod of wijze van financiering kantelt. Want alleen zo kunnen we continuïteit, kwaliteit en veiligheid van zorg garanderen. Kindzorg zonder muren dus!

Welke muren moeten worden geslecht? En waarom moet dat? Hoe slechten we die muren? En wie of wat kan daarbij helpen? Hoe organiseer je dat? Daarover gaat dit NVK Jubileum Eindsymposium.

Avondprogramma
Om 18.30 uur vindt het Dinertheater ‘Lastige ouders’ door theater Kracht van Beleving plaats. Bent u niet in de gelegenheid aan het dagsymposium deel te nemen, maar wilt u wel het dinertheater volgen, schrijf u dan in via deze link: klik hier

Overnachtingen
Indien u aansluitend aan deze bijeenkomst deel neemt aan het NVK Congres 2018 is het mogelijk ook dinsdag 12 juni te overnachten op Papendal. Evenals voorgaande jaren dient u de overnachtingen rechtstreeks bij de locatie te boeken. De hotelkosten zijn niet inbegrepen bij de ondergenoemde tarieven.

  • De kosten voor een eenpersoonskamer (inclusief ontbijt) bedragen per nacht: 
    voor 3 sterren € 109,00 en voor 4 sterren € 119,00
  • De kosten voor een tweepersoonskamer (inclusief ontbijt) bedragen per nacht: 
    voor 3 sterren € 129,00 en voor 4 sterren € 139,00

Bovengenoemde prijzen zijn van toepassing nadat u de actiecode NVK018 ingevoerd heeft. Voor het boeken van een kamer, klik hier

Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw kamer? Bel 026-4837911

N.B. Bij het boeken van een kamer, biedt Papendal u o.a. de mogelijkheid om een diner aan te vinken. Mocht u echter een avondprogramma van het NVK congres volgen op woensdag 13 en/of donderdag 14 juni dan heeft u automatisch het congresdiner geboekt (gelieve dus dan niet de dinermogelijkheid op de Papendal-website aan te vinken).

Datum 12 juni 2018
Locatie Papendal
Plaats Arnhem

Accreditatie

Toegekend door ABC1 (7 pnt), NVK, ABSG (6 pnt) en Kwaliteitsregister V&V en VSR (8 pnt).
Bij voldoende belangstelling uit een andere discipline wordt aanvullend accreditatie aangevraagd.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt bij vroegboeken en betalen

Artsen € 200,-
AIOS, verpleegkundigen, zorgprofessionals € 100,-
Studenten, ouders, tieners € 20,-

Bij inschrijven en betalen binnen 3 weken voorafgaand aan de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 20,- verhoogd.

Aansluitend aan het programma kunt u het Dinertheater 'Lastige ouders' bijwonen. Kosten: € 50,-

Doelgroep

Kinderartsen, kinder- en transferverpleegkundigen, jeugdartsen, jeugd-verpleegkundigen, AVG-artsen, verpleegkundigen verstandelijk gehandicapten, pedagogisch medewerkers, huisartsen en paramedici. Maar ook professionals uit het onderwijs, van gemeenten en overheid, van verzekeraars en vanzelfsprekend ouders en tieners zelf.

Kindzorg zonder muren

Arnhem, 12-06-2018

Houd mij op de hoogte

* Deze velden zijn verplicht

Twitter

Klik hier voor alle tweets