Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar agenda

Eerste hulp bij ouderschap

14 februari 2019, Lunteren

Preventief beleid bij conflicten tussen jonge ouders

De komst van een kind betekent nogal wat. Ineens ben je behalve partners ook ouders – en dat voor de rest van je leven. Niet verwonderlijk dat ruim driekwart van de jonge ouders te maken krijgt met een relatiecrisis. Hoe overleven ze die? En hoe voorkomen ze dat het kind de dupe wordt van conflicten?

‘Eerste hulp bij ouderschap’ is bedoeld voor professionals die jonge ouders actief willen begeleiden bij hun prille ouderschap. Hoe voorkom je dat wrijvingen conflicten worden die uitdraaien op een echtscheiding – of erger?

Datum 14 februari 2019
Locatie De Werelt
Plaats Lunteren

Accreditatie

Toegekend door ABSG, Kwaliteitsregister V&V, NOvA, NVRG, Registerplein, SKJ, VVH en MfN (5 pnt)
Aangevraagd bij NIP/NVO. Bij voldoende belangstelling uit een discipline wordt aanvullend accreditatie aangevraagd.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 210
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 240

Inschrijfgeld is inclusief het cursusmateriaal Liever liefde dan de beste buggy. U ontvangt dit op het symposium om direct aan de slag te gaan!

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20,- per deelnemer.

Doelgroep

Jeugdartsen, kinder- en jeugdverpleegkundigen, familierecht advocaten, mediators, kinder- en jeugdpsychologen, (school)maatschappelijk werkers, orthopedagogen, jeugdzorgwerkers, gezins- en relatietherapeuten, kindercoaches en –therapeuten en andere belangstellenden

Eerste hulp bij ouderschap

Lunteren, 14-02-2019