Mondzorg - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor de mondzorg 2019

vrijdag 4 oktober 2019, Ede

Interprofessionele samenwerking binnen de mondzorg

In dit jubileumjaar van ‘Mondzorg bij het kind’ is het tijd voor verandering: de dag wordt ‘Expertisedag voor de mondzorg’. Als professional in de mondzorg wordt u dagelijks geconfronteerd met zeer uiteenlopende vragen die een bijzondere of complexe medische achtergrond kunnen hebben. Daarom een aansprekend, op de praktijk gericht programma, waarbij experts verschillende thema’s bespreken waar u mee te maken heeft. Nog steeds vooral op het gebied van kinderen, maar ook van volwassenen!

De presentaties sluiten aan op uw rol, wijzen de weg naar de juiste samenwerkingspartners en geven handvatten voor uw dagelijkse praktijk. Het gaat over onder andere aangeboren afwijkingen, welke preventieve hulpmiddelen u wanneer inzet, kindertandheelkunde in de toekomst, kinderen met moeilijke monden, uiteraard met veel interprofessionele casuïstiek. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe zijn deze toepasbaar in de praktijk?

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een rugzak vol kennis over aandoeningen waar u altijd graag meer over wilde weten. Daarom is dit een dag om niet te missen, laat u inspireren!

Datum vrijdag 4 oktober 2019
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Erkend door KRT (5 pnt/Vakinhoudelijk) en goedgekeurd door KRM (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 199
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 229

Doelgroep

Mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsen

Expertisedag voor de mondzorg 2019

vrijdag 4 oktober 2019, Ede