Mondzorg - Symposium

Terug naar agenda

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

vrijdag 10 januari 2020, Ede

Zorgvuldig preventief adviseren
Het is goed en belangrijk om te blijven investeren in je kennis, je collega’s te ontmoeten en met elkaar te spreken over het mooie vak. Je bent immers nooit uitgeleerd! Daarom kijken we alweer vooruit naar de 10e editie van de Landelijke Dag voor de Preventieassistent.

Wij hebben een interessant programma voor je samengesteld, zodat je up-to-date blijft! Ook deze jubileumeditie zit weer vol met praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo gaan we dieper in op o.a. preventieve adviezen in de zwangerschap, DCD kinderen (‘onhandige’ kinderen) en welke tandenpoetstips geef je hen, wat komt een kinderchirurg tegen in de mond (van speekselsteentjes tot schisis), wat doet de kaakfysiotherapeut en welke preventieve maatregelen, middelen en technieken gebruik je wanneer.

Verkiezing Preventieproject van jaar 2020
Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan.

Presenteer jouw/jullie preventieproject, samenwerkingsverband, best practice of onderzoek op het gebied van preventie in de mondzorg tijdens de Landelijke Dag voor de Preventieassistent in Ede op vrijdag 10 januari 2020. Download voor meer informatie het document Verkiezing preventieproject van het jaar.  

Datum vrijdag 10 januari 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 190
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 220

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20 per deelnemer.

Doelgroep

Preventieassistenten; mondhygiënisten, tandartsassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

vrijdag 10 januari 2020, Ede