Mondzorg - Symposium

Terug naar agenda

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

vrijdag 10 januari 2020, Ede

Deze jubileumeditie van de Landelijke Dag voor de Preventieassistent heeft als thema Zorgvuldig preventief adviseren. En bijblijven op je vakgebied vormt daarbij het uitgangspunt. Dit symposium hoor je prikkelende lezingen over preventieve mondzorg aan patiënten van jong tot oud of met een medische indicatie. 

Of ben je benieuwd wat de kaakchirurg zoal tegenkomt in de praktijk of hoe de orofaciaal fysiotherapeut behandelt en wat daarna jouw rol als preventieassistent is? Dan mag je deze dag niet missen.

En er is meer.....
Ga tijdens de pauzes in gesprek met de standhouders op de informatiemarkt. Ontmoet andere preventieassistenten en wissel waardevolle kennis en ervaringen uit. Laat je inspireren en ga met een lading praktische tips, gemotiveerd en met zin in je werk naar huis! En dat ‘werkgeluk’ alles te maken heeft met je eigen keuzes dat vinden wij nou een mooi thema om dit 2e lustrum mee af te sluiten.

Verkiezing Preventieproject van jaar 2020
Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan.

Presenteer jouw/jullie preventieproject, samenwerkingsverband, best practice of onderzoek op het gebied van preventie in de mondzorg tijdens de Landelijke Dag voor de Preventieassistent in Ede op vrijdag 10 januari 2020. Download voor meer informatie het document Verkiezing preventieproject van het jaar.  

Datum vrijdag 10 januari 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 190
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 220

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20 per deelnemer.

Doelgroep

Preventieassistenten; mondhygiënisten, tandartsassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

vrijdag 10 januari 2020, Ede