Paramedisch - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten

vrijdag 31 januari 2020, Ede

Ivm onvoorziene omstandigheden wordt deze bijeenkomst verschoven. Nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk.

Als (kinder)fysiotherapeut word je dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexe medische achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is. Ontmoet op deze eerste ‘Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten’ specialisten die niet alleen deskundig zijn, maar ook inspirerend kunnen vertellen. Alle sprekers houden een praktisch verhaal waarbij hun kunde en kennis gerelateerd wordt aan het fysiotherapeutisch vakgebied.

Deze dag bied je een gevarieerd programma, zoals de beleving van pijn, prematuren en CP, plas-en poepproblemen bij autisme, aangeboren afwijkingen (pluis/niet-pluis) en infecties. Ook gaan we in op het thema verdachte huidplekjes. De fysiotherapeut ziet de huid veelvuldig, maar welke plekjes zijn normaal en waar gaan alarmbellen bij af? Wat is pluis of niet-pluis? Wat kun je zelf doen? Waar moet je op letten? Wanneer en naar wie verwijs je? Kortom: wat is jouw rol?

Je ontmoet sprekers uit verschillende vakgebieden zoals o.a. een klinisch psycholoog, een kinderdermatoloog, een kinderarts, een kinderanesthesioloog, een pijnspecialist en een kinderrevalidatiearts. Kortom, een dag die je niet mag missen!

Datum vrijdag 31 januari 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Toegekend door Keurmerk Fysiotherapie, ADAP (5 pnt); aangevraagd bij KNGF (algemeen / register kinderfysiotherapie)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

(Kinder)fysiotherapeuten en -oefentherapeuten

Ivm onvoorziene omstandigheden wordt deze bijeenkomst verschoven. Nieuwe datum volgt zo spoedig mogelijk.

Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten

vrijdag 31 januari 2020, Ede