Paramedisch - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor Logopedisten 2020

vrijdag 18 september 2020, Ede

Voor het invullen van de evaluatie, klik op deze link: https://www.survio.com/survey/d/X9N6G9I6K5F8W4X7A

 

De eerste Expertisedag voor Logopedisten werd door jullie met meer dan een 8 beoordeeld! Reden genoeg om een tweede editie te maken met wederom aandacht voor een aantal medische aandoeningen.

Zoals kinderen met ademhalingsproblemen en astma, wat complicerend kan zijn voor de logopedische behandeling. Een vroegtijdige herkenning, pluis/niet-pluis, de tijdige verwijzing en handvatten voor de eigen behandeling passeren de revue. We bespreken de relatie tussen taalontwikkeling en autisme, en taalproblemen bij een kind met LVB, waarbij het 'opplakken' van het verkeerde etiket grote gevolgen heeft. Hoe werk je met deze kinderen, wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden?

We gaan in op het signaleren van eet- en slikproblemen en hun impact op het welbevinden van ouderen en kinderen. Daarnaast hebben we wederom een kinder-KNOarts bereid gevonden aan te treden! Over kinder-KNO is nog meer dan genoeg te vertellen. Hoe kunnen we gezamenlijk optrekken? En als laatste bieden we u een out-of-the-box thema ditmaal over Misofonie (de weerzin tegen eet-, slik- en ademgeluiden).

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een rugzak vol medische kennis over aandoeningen waar je altijd graag meer specialistische kennis over had willen hebben.

Datum vrijdag 18 september 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Toegekend door ADAP (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 239

Geef bij inschrijving in het veld 'opmerkingen' aan of u kiest voor 'locatie' of 'online'

Doelgroep

Logopedisten (i.o.)

Expertisedag voor Logopedisten 2020

vrijdag 18 september 2020, Ede