Mondzorg - Symposium

Terug naar agenda

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2021

vrijdag 8 januari 2021, centraal in Nederland

Dit jaar richten we ons op ‘Bijblijven in je vakgebied’, met inspirerende lezingen over actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied van de preventieassistent. 

Hoor meer over vroegdiagnostiek van cariës (tijdige detectie, hoe behandel je, wat is jouw rol als preventieassistent), pijnbeleving bij kinderen (wat is er anders dan bij een adolescent?), de nieuwe indeling paro, of preventieve adviezen bij implantologie. En hoe ga jij om met cliënten met een verstoord zelfbeeld? Wat zijn de mogelijkheden van 3D-technologie?

Als jij ook weer op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en geïnspireerd wilt worden met allerlei praktische tips, dan zien we je graag op 8 januari!

Verkiezing Preventieproject van het Jaar
Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM ook in dit jaar de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan. Presenteer jouw/jullie preventieproject, samenwerkingsverband, best practice of onderzoek op het gebied van preventie in de mondzorg. Download voor meer informatie de PDF in de rechterkolom Verkiezing preventieproject van het jaar.

Datum vrijdag 8 januari 2021
Locatie volgt
Plaats centraal in Nederland

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 219
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 249

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20 per deelnemer.

Doelgroep

Preventieassistenten; mondhygiënisten, tandartsassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2021

vrijdag 8 januari 2021, centraal in Nederland