Paramedisch - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor Diëtisten 2021

donderdag 11 februari 2021, Ede

Dit symposium vindt hybride (deels op locatie, deels online) plaats

Dagelijks wordt u met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexere medische en psychologische achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is. Ontmoet op deze eerste ‘Expertisedag voor diëtisten’ specialisten die niet alleen deskundig zijn, maar ook inspirerend kunnen vertellen. Alle sprekers houden een praktisch verhaal waarbij hun kunde en kennis gerelateerd wordt aan uw dagelijkse praktijk. Wat is uw rol, waar moet u op letten, wanneer en naar wie verwijst u? We geven u een aantal handvatten en hulpmiddelen die u direct kunt toepassen.

Deze dag biedt u een gevarieerd programma. Wat kan bij voorbeeld opvoeden doen bij moeilijke eters, hoe onderscheid je ARFID en met wie kun je hierbij samenwerken. Ook de invloed van coeliakie op het dagelijks leven en het herkennen van de klachten komt aan de orde. Daarnaast bespreken we hoe om te gaan met weerstand bij ouders en hoe u aansluit bij de belevingswereld van millennials bij het geven van advies en informatie.

Met het centrale thema ‘Hoe kunt u als diëtist het beste met deze hulpvragen omgaan?’ sluit het programma aan bij de wens tot deskundigheidsbevordering en professionele ontwikkeling. Laat u inspireren en ontmoet uw collega’s, zowel fysiek als online.

Online én op locatie
Voor zover de corona-maatregelen het toestaan, wordt deze bijeenkomst hybride (deels op locatie, deels online) georganiseerd. In verband met de accreditatievoorwaarden voor online scholing worden interactieve momenten in het programma opgenomen. Voor het online bijwonen van het symposium geldt een gereduceerd inschrijfgeld. U kunt bij inschrijven uw voorkeur aangeven.

Datum donderdag 11 februari 2021
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Aangevraagd bij ADAP

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 239
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 269

Online deelnemen
Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

Diëtisten, gezondheidsconsulten en zij die hiervoor in opleiding zijn

Dit symposium vindt hybride (deels op locatie, deels online) plaats

Expertisedag voor Diëtisten 2021

donderdag 11 februari 2021, Ede