Huisartsgeneeskunde - Symposium

Terug naar agenda

Huisarts en POH-GGZ: Samen sterker!

donderdag 22 april 2021, online

Wij stellen uw feedback op prijs, via deze link kunt u de evaluatie invullen: https://www.survio.com/survey/d/N9C1Q9X0U3F9N1T8J

 

PsyHAG presenteert het nieuwe thema: Onbevangen

Onbevangen werken betekent vrijmoedig, zonder hokjes, angst of vooringenomenheid acteren op wat er op ons afkomt. Dat ligt voor de hand en is tegelijk onmogelijk. Voor de hand liggend, omdat we als zorgprofessional altijd proberen om goed waar te nemen voordat we conclusies trekken. Onmogelijk, omdat we in ons achterhoofd altijd onze normen en waarden hebben naast de protocollen, regels en indelingen die bepalen wat we wel en niet kunnen doen.

Die protocollen en regels zijn er natuurlijk niet voor niets, maar misschien kleuren we soms iets te veel binnen de lijntjes. Zonder te vervallen in luchtfietserij kijken we op ons PsyHAG-congres wat er mogelijk is als we huidige praktische belemmeringen even parkeren. Wat is er mogelijk in de aanpak van ziektevrees, millennial-problematiek en meer? We zullen zien dat er ook binnen de huidige kaders van de huisartsenvoorziening meer mogelijk is dan we vaak denken.   

We hopen op uw onbevangen blik!

Online
Gezien de actuele corona-maatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats. Toegekende accreditatie is eveneens geldig voor de online versie. Hiertoe zijn interactieve momenten opgenomen in het programma.

Het programma begint om 12.20 uur en eindigt om 17.00 uur

Datum donderdag 22 april 2021
Locatie livestream
Plaats online

Accreditatie

Toegekend door ABC1, Kwaliteitsregister V&V en LV POH GGZ, NVvPO (4 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt bij online deelnemen

Huisarts € 159
Huisarts in opleiding € 135
Huisarts (duo met POH) € 149
POH-GGZ € 135
POH-GGZ (duo met huisarts) € 125

Doelgroep

Huisartsen en POH-GGZ, huisartsen i.o. en overige belangstellenden

Huisarts en POH-GGZ: Samen sterker!

donderdag 22 april 2021, online