Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2021

vrijdag 16 april 2021, Ede

Vanwege de actuele corona-maatregelen vindt deze nascholing online plaats (via livestream)

Het is de 4e editie van de succesvolle Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundigen. Ook ditmaal koos je zelf de thema’s waarmee wij het programma hebben ingevuld! Met sprekers die de praktijk vertalen in inspirerende verhalen en waarbij hun kennis en kunde wordt gerelateerd aan de jeugdgezondheidszorg. Je hoort de laatste ontwikkelingen zodat je nog beter kunt bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van de jeugd.

Deze dag ontmoet je experts die presenteren over o.a. eenzaamheid en depressie bij Adolescenten (met extra aandacht voor de Coronatijd), hoe je omgaat met weerstand van ouders en leer je over de innerlijke taal. Verder praten we over het belang van vroege herkenning en begeleiding van hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. Een klinisch verloskundige vertelt (en laat vooral zien) over bevallingen waar medisch ingrijpen noodzakelijk is, zodat je de ouders en hun kind beter kunt begrijpen, en dus goede zorg kunt verlenen.

Én aan bod komt het actieprogramma 'Kansrijke start' over hoe je kinderen van vluchtelingen een betere start kunt geven. De dag wordt afgesloten met de hooggewaardeerde spreker kinderpsycholoog Tischa Neve, zij vertelt over baanbrekende methodes bij moeilijke eters. Verpleegkundig specialist in de jeugdgezondheidszorg & voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen Annemieke Goudkuil heet je welkom en leid je door het programma.

Online
Gezien de actuele corona-maatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats. Toegekende accreditatie is eveneens geldig voor de online versie. Hiertoe zijn interactieve momenten opgenomen in het programma.

Datum vrijdag 16 april 2021
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Toegekend door Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register (4 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Bovenstaande inschrijfgelden betreffen online deelnemen

Doelgroep

Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten (i.o.)

Vanwege de actuele corona-maatregelen vindt deze nascholing online plaats (via livestream)

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2021

vrijdag 16 april 2021, Ede