Medisch specialismen - Symposium

Terug naar agenda

Verenso najaarscongres: Innovatie

donderdag 25 november 2021, 's-Hertogenbosch

Verenso heeft besloten dat congres en ALV geheel online plaatsvinden. Inschrijven blijft mogelijk

Wij stellen uw feedback op prijs, via deze link kunt u de evaluatie invullen waarvoor dank: 
https://www.survio.com/survey/d/V7B9B5N4J2U8F9G5F

 

Innovatie! We kunnen er niet omheen, want de wereld verandert en de zorg verandert mee. De ouderenzorg misschien wel voorop. Bovendien heeft COVID-19 ons geconfronteerd met situaties die we ons twee jaar geleden niet konden voorstellen. Met druk, angst, verdriet en wanhoop. Maar ook met leiderschap, creativiteit, zingeving en trots. 

Ons vak verandert, vernieuwt en innoveert, hoe je het ook wendt of keert. We willen niet altijd veranderen, maar de trein rijdt. Dus: stap op en laat je naar plaatsen brengen waar je niet eerder geweest bent, met nieuwe vergezichten. Gebruik ons najaarscongres daarbij als een tussenstop om het uitzicht te bekijken en even bij te tanken, samen te leren en elkaar te inspireren.

We nemen je 25 november graag mee in de grote ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde vanuit het perspectief van de ervaren en de jonge specialist ouderengeneeskunde. Naar vernieuwing in het opleiden, nieuwe manieren van organiseren van zorg voor specifieke doelgroepen, nieuwe posities voor de specialist ouderengeneeskunde. En natuurlijk staan we stil bij wetenschappelijk onderzoek, wat het fundament van ons vakgebied vormt.

Als vereniging blikken we tijdens het najaarscongres ook vooruit. Naast de verantwoording en planning van bestuur en bureau, nemen we je tijdens de ledenvergadering daarom mee in het vergezicht naar ons specialisme in 2030. Innovatie op alle vlakken gaat ons helpen een prachtig vak stevig neer te zetten! Tot ziens op 25 november!

Jacqueline de Groot, voorzitter Verenso
Anne Lefèbre, voorzitter congrescommissie

Praktische informatie
Het online programma bevat 2 pijlers die u via livestream kunt volgen. Tussentijds switschen is mogelijk. Voor het gehele programma zie de PDF hiernaast.

Datum donderdag 25 november 2021
Locatie Congrescentrum 1931
Plaats 's-Hertogenbosch

Accreditatie

Toegekend door ABC1 (Verenso), VSR (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt:

Dagprogramma 25 november Online
Lid Verenso € 175
Aios € 90
Senior-lid € 90
Overige deelnemer € 237


Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan het congres wordt het inschrijfgeld met € 30 verhoogd.

Doelgroep

Specialisten ouderengeneeskunde (i.o.) en verpleegkundig specialisten. Ook van harte welkom zijn klinisch geriaters, huisartsen en andere medisch specialisten

Verenso heeft besloten dat congres en ALV geheel online plaatsvinden. Inschrijven blijft mogelijk

Verenso najaarscongres: Innovatie

donderdag 25 november 2021, 's-Hertogenbosch