Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar agenda

Kinderneuro-orthopediecongres 2022

donderdag 31 maart 2022, Ede

Loopstoornissen bij kinderen

Voor deze editie van het kinderorthopediecongres hebben we de titel aangepast naar kinderneuro-orthopedie. We hebben deze titel gekozen omdat bij een eerste observatie het vaak nog niet duidelijk is of het onderliggende probleem neurologisch of orthopedisch is. De gehele dag staat in het teken van observatie en beschrijven van loopstoornissen. Met behulp van de anamnese en het lichamelijk onderzoek proberen we dan het proces van klinisch redeneren te stimuleren om zo tot een goede behandeling of verwijspatroon te komen. Deskundigen op het gebied van de kinderneurologie, kinderorthopedie, kinderfysiotherapie en waar nodig ook podologie en –therapie begeleiden in paneldiscussies dit proces.

We verwachten veel interactie met de deelnemers en hopen zo een zeer praktijkgerichte nascholing te kunnen verzorgen. We zien jullie graag!

Congrescommissie
Gert Bessems, kinderorthopeed
Sascha van der Velden, kinderfysiotherapeut
Ellen Hemler, kinderfysiotherapeut

Datum donderdag 31 maart 2022
Locatie Pathé
Plaats Ede

Accreditatie

Aangevraagd bij KRF NL (algemeen en kinder), Keurmerk Fysiotherapie, ABSG (AJN), NVK, ADAP, NVvP, VGN, NAPA, Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V, Registerpodoloog/Podoposturaaltherapeut (LOOP). Bij voldoende gebleken belangstelling vanuit een bepaalde discipline wordt accreditatie aangevraagd.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 239

Doelgroep

(Kinder)orthopeden, (kinder)fysiotherapeuten, kinderoefentherapeuten, jeugdartsen, kinderartsen, revalidatieartsen, podotherapeuten, (register) podologen, orthopedisch instrumentenmakers, gipsverbandmeesters, manueel therapeuten, bewegingswetenschappers, verpleegkundig specialisten, jeugdverpleegkundigen en andere belangstellenden. Deze bijeenkomst is ook voor huisartsen zeer interessant

Kinderneuro-orthopediecongres 2022

donderdag 31 maart 2022, Ede