Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2023

donderdag 23 maart 2023, Amersfoort

LET OP: wegens het grote aantal deelnemers is de locatie gewijzigd

Jaarlijkse update over nieuwe ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg

Als jeugdverpleegkundige word je dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexe (medische) achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed om op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is.

Ontmoet op deze 6e editie van de Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige, specialisten die je op inspirerende wijze meenemen in de wereld van 0-19 jarigen. Zeven sprekers lichten vanuit hun vakgebied de praktijk toe met als rode draad: wat is jouw rol, waar moet je op letten, wanneer en naar wie verwijs je?

Voormalig voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen Annemieke Goudkuil begeleidt deze dag met onderwerpen zoals o.a. het landelijk beleid mondzorg voor peuters en jeugdigen en welke rol kan het consultatiebureau hierin vervullen, wat doe je met een stevige baby, de mentale gezondheid van jongeren en de rol van de JGZ, een blik op de leefwereld van jongeren met individuele vrijheid, een drukkende prestatiecultuur en groeiende kansenongelijkheid.

Het belooft weer een dag te worden boordevol kennis die je helpt nog beter bij te dragen aan het gezond opgroeien van kinderen en jongeren. Mis het niet!

Datum donderdag 23 maart 2023
Locatie De Eenhoorn
Plaats Amersfoort

Accreditatie

Toegekend door Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 249

Groepskorting: bij gelijktijdig inschrijven van 5 deelnemers uit één organisatie betaalt de 5e deelnemer geen inschrijfgeld.

Doelgroep

Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

LET OP: wegens het grote aantal deelnemers is de locatie gewijzigd

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2023

donderdag 23 maart 2023, Amersfoort