Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar agenda

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2023

donderdag 23 maart 2023, Zeist

Jaarlijkse update over nieuwe ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg

Als jeugdverpleegkundige word je dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexe (medische) achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed om op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is.

Ontmoet op deze 6e editie van de Expertisedag voor Jeugdverpleegkundigen, specialisten die je op inspirerende wijze meenemen in de wereld van 0-19 jarigen. Zeven sprekers lichten vanuit hun vakgebied de praktijk toe met als rode draad: wat is jouw rol, waar moet je op letten, wanneer en naar wie verwijs je?

Voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen Annemieke Goudkuil begeleidt deze dag met onderwerpen zoals o.a. het landelijk beleid mondzorg voor peuters en jeugdigen en welke rol kan het consultatiebureau hierin vervullen, wat doe je met een stevige baby, de mentale gezondheid van jongeren en de rol van de JGZ, een blik op de leefwereld van jongeren met individuele vrijheid, een drukkende prestatiecultuur en groeiende kansenongelijkheid. Houd deze website in de gaten, binnenkort wordt het gehele programma bekend gemaakt.

Het beloofd weer een dag te worden boordevol informatie die je helpt nog beter bij te dragen aan het gezond opgroeien van kinderen en jongeren. Mis het niet en schrijf je nu al in!

Datum donderdag 23 maart 2023
Locatie Hotel Theater Figi
Plaats Zeist

Accreditatie

Aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 249

Doelgroep

Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2023

donderdag 23 maart 2023, Zeist