Gynaecologie / Verloskunde - Symposium

Terug naar selectie

Zorg rond de pasgeborene

28 januari 2019, Ede

In beweging: Samen naar nog betere geboortezorg

De geboortezorg staat er goed voor in Nederland. Daar hebben we als professionals hard aan gewerkt in de afgelopen jaren. We ontdekten dat je het goed doet als je het samen doet, als professionals samenwerken, als je moeder en kind centraal stelt, en ouders bij de zorg betrekt. Maar wat is nu de volgende stap, waar kan het nog beter?

’s Ochtends kijken we hoever we zijn met Family Centered Care (FCC), Family Integrated Care (FIC)  in de geboortezorg. Samenwerken met ouders bijvoorbeeld, hoe pakt dat uit in de praktijk? Wat gaat goed en wat kan beter? ‘s Middags gaat het over de samenwerking tussen professionals, zowel thuis als in de ziekenhuizen. Weten we van elkaar wat we precies doen, bijvoorbeeld als er transport van een pasgeborene moet plaatsvinden? Moeten we elkaars wereld niet nog beter leren kennen? Ook hier kunnen we het misschien samen nog beter doen!

Een dag met veel voorbeelden uit de praktijk, onderzoeksresultaten, ervaringsdeskundigen én een inspirerende keynote spreker. Houd de website in de gaten, binnenkort volgt meer informatie.

Call for Abstracts - presenteer jouw onderzoek of innovatie!
Enthousiaste verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten zijn van harte uitgenodigd hun onderzoek of innovatie met betrekking tot geboortezorg/neonatologie aan te melden. Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 23 november jouw abstract (in het Nederlands, max. 400 woorden) naar asmarius@scem.nl. Meer informatie vind je in de download hiernaast.

Datum 28 januari 2019
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Geaccrediteerd door Verpleegkundig Specialisten Register en Kwaliteitsregister V&V (5 pnt)
Aangevraagd bij KNOV

Inschrijfgeld

Vroegboeken en betalen (tot 3 weken tevoren): € 99,-.
Standaardprijs: € 119,-.

Doelgroep

Kinder-, neonatologie-, obstetrieverpleegkundigen en tevens interessant voor verpleegkundig specialisten, physician assistants, kraamverzorgenden en verloskundigen

Zorg rond de pasgeborene

Ede, 28-01-2019

Houd mij op de hoogte

* Deze velden zijn verplicht

Twitter

Klik hier voor alle tweets