Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar selectie

AJN NVK Dag 2019

20 en 21 juni 2019, Arnhem

Jeugdarts en kinderarts: samen optrekken 

Wilt u twitteren over deze bijeenkomst gebruik dan #AJNNVKdag

Als jeugd- en kinderartsen hebben we ons eigen vak en onze eigen identiteit. Maar we horen ook bij elkaar. Als dokters voor het kind gaan we voor een gezonde kinder- en jeugdtijd en een (kans)rijk leven voor ieder kind, met of zonder beperkingen. We trekken samen op, in de spreekkamer en daarbuiten, bijvoorbeeld in de media. Om samen te kunnen optrekken, moeten we elkaar ontmoeten. Dit kan op vrijdag 21 juni tijdens de 4e gezamenlijke AJN NVK Dag. Met onderwerpen die zonder uitzondering relevant zijn voor zowel de jeugdarts als de kinderarts.

In de ochtend bespreekt kinderdermatoloog Suzanne Pasmans casus over blauwe plekken en rode vlekken, misschien kindermishandeling. Verder staan lezingen op het programma over gevolgen nieuwe AVG bij gezag en voogdij door forensisch arts Wilma Duijst: wie mag wat weten, zuigeling met icterus en de nieuwe richtlijn ondergewicht. Na de lunch presenteert kinderneuroloog Jolanda Schieving het onderdeel is het gedrag of een neurologisch probleem? De AJN NVK Dag begint vroeg en sluit af met een spectaculaire, plenaire spreker. Het wordt nog lastig kiezen, want u kunt ook naar parallelsessies over vaccineren, ziekenhuiszorg in transitie, veilige kindzorg, de huilbaby-aanpak, veilige geneesmiddelen, veilige kindzorg en de kinderarts als pleitbezorger.

Wilt u niets missen? Ga dan op donderdagavond al naar Papendal en geniet van het meeslepende verhaal van psychiater Iris Sommer en de inspirerende lezing door Barend van Kooten, neuroloog. Zo ben je er mooi vroeg bij op de vrijdag!

Inschrijven
De AJN NVK Dag vindt plaats op vrijdag 21 juni a.s. (derde dag van het NVK Congres) met op donderdagavond al 2 inspirerende lezingen. Voor direct inschrijven klik hier (in stap 2 van het inschrijfformulier vinkt u aan avondprogramma 20 juni AJN en/of vrijdag 21 juni aan).
Alle informatie over het NVK Congres 2019 vindt u op de website van de NVK, klik hier voor de congrespagina.

Overnachting
Uw overnachting kunt u rechtstreeks bij de locatie boeken. De hotelkosten zijn niet inbegrepen bij de inschrijfgelden.
De kosten voor een 1-persoonskamer (incl. ontbijt) bedragen per nacht:
voor standaardkamer € 116,00 en voor superiorkamer € 126,00
De kosten voor een 2-persoonskamer (incl. ontbijt) bedragen per nacht:
voor standaardkamer € 138,00 en voor superiorkamer € 148,00
Bovengenoemde prijzen zijn van toepassing nadat u de actiecode NVK019 ingevoerd heeft. Voor het boeken van een kamer, klik hier
Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw kamer? Bel 026-4837911. 
N.B. Bij het boeken van een kamer, biedt Papendal u o.a. de mogelijkheid om een diner aan te vinken. Mocht u echter het avondprogramma van de AJN volgen op donderdag 20 juni dan heeft u automatisch het congresdiner geboekt (gelieve dus dan niet de dinermogelijkheid op de Papendal-website aan te vinken).

Uw overnachting kunt u ook boeken bij Van der Valk, Arnhem. U krijgt 10% korting op de gepubliceerde kamerprijs bij invoeren van de code: ARN-SCEM. Voor het boeken van een kamer bij Van der Valk, Arnhem, klik hier

Datum 20 en 21 juni 2019
Locatie Congrescentrum Papendal
Plaats Arnhem

Accreditatie

Toegekend door ABSG en VVAK (do 2 pnt/ vrij 5 pnt), NVK en Kwaliteitsregister V&V (5 pnt) en VSR (6 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt:
AJN-avondprogramma € 90,- (na 28 mei € 140,-)
AJN-dagprogramma € 185,- (na 28 mei € 235,-)

Voor kinderartsen geldt de inschrijfprijs
NVK-avondprogramma € 120,- (na 28 mei € 170,-)
NVK-dagprogramma € 255,- (na 28 mei € 305,-)

Doelgroep

Jeugdartsen, artsen M&G, kinderartsen, jeugd- & kinderverpleegkundigen
 en overige professionals in de zorg rond kind en jeugd. Tevens zijn zij die hiervoor in opleiding zijn en overige belangstellenden uit Nederland en Vlaanderen van harte welkom

AJN NVK Dag 2019

20 en 21 juni 2019, Arnhem