Medisch specialismen - Symposium

Terug naar selectie

NtVP Congres 2020: Identiteit

donderdag 4 juni 2020, Lunteren

Op donderdag 4 juni verdiepen we ons in het thema 'Identiteit'. Welke invloed heeft psychotrauma op identiteitsvorming? Welke rol kan identiteit spelen in de behandeling van trauma? Hoe hangen trauma en identiteitsstoornissen samen? En wat doet werken in het psychotraumaveld met jouw eigen identiteit? Als we het over trauma hebben, hoe belangrijk zijn factoren zoals gender, culturele achtergrond, seksuele identiteit dan? Dit is een greep uit de vragen die we centraal stellen tijdens het jaarcongres.

We zijn blij met de toezegging van vier eminente keynote sprekers:

  • Guy Bosmans
  • Rafaele Huntjens
  • Maartje Schoorl
  • Anja Lok

Voorafgaand aan het NtVP Jaarcongres kunt u tijdens de preconference dag op woensdag 3 juni in halfdaagse workshops uw praktische vaardigheden uitbreiden en verfijnen.

Meer informatie over de preconference dag volgt binnenkort.

Datum donderdag 4 juni 2020
Locatie De Werelt
Plaats Lunteren

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP, NVP, NVvP, VEN (EMDR), VGCt, VSR en Kwaliteitsregister V&V. Bij voldoende belangstelling uit een discipline wordt aanvullend accreditatie aangevraagd

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 225
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 245

Bent u lid van de NtVP?
Dan ontvangt u € 30,- korting op het inschrijfgeld. Klik aan bij inschrijven ‘Ik ben lid van de beroepsvereniging’ en vul uw nummer in.

Nog geen lid?
Word nu lid van de NtVP (via tabblad Lid Worden op www.ntvp.nl) om direct te profiteren van de gereduceerde prijs. Vervolgens bij inschrijving aanvinken ‘ik ben lid van de  beroepsvereniging’ en in het invulveld ‘nieuw lid’ invullen. De lidmaatschapskorting wordt dan direct toegepast.

Doelgroep

Psychiaters, (klinisch, neuro- en GZ-)psychologen, psychotherapeuten, (sociaal, psychiatrisch) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en degenen die daarvoor in opleiding zijn. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom!

NtVP Congres 2020: Identiteit

donderdag 4 juni 2020, Lunteren