Gynaecologie / Verloskunde - Symposium

Terug naar selectie

Verlies in de verloskunde 3

vrijdag 20 november 2020, Ede

Verlies van verwachting

Zwangerschap en de geboorte van een kindje lijken zo normaal en vreugdevol. Toch is het lang niet voor iedereen ‘zomaar’ weggelegd om na een probleemloze zwangerschap een voldragen, gezond kindje in de armen te houden. Tijdens deze 3e editie van Verlies in de verloskunde staat het thema 'verlies van verwachting' centraal.

Soms is zwanger worden, zwanger zijn, moeder worden of moeder zijn niet wat je ervan verwacht had. Dit kan veel gemengde gevoelens met zich meebrengen. Wat is je rol als professional als de uitkomsten anders zijn dan gedacht? Hoe ga je daarmee om? En wat doet dit met je eigen professionaliteit? Het is belangrijk dat je je bewust bent van, en toegerust bent voor, de grote rol die je speelt in het begeleiden en ondersteunen wanneer hoopvolle verwachting omslaat in een verlieservaring.

Het programma begint om 09.30 uur (ontvangst vanaf 09.00 uur) en eindigt circa 16.30 uur. Houd deze website in de gaten, binnenkort volgt meer informatie. 

Datum vrijdag 20 november 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Aangevraagd bij NVOG, KNOV, NVK, BEN, Registerplein en Kwaliteitsregister V&V; bij voldoende belangstelling uit een discipline wordt aanvullend accreditatie aangevraagd

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

Verloskundigen, gynaecologen, neonatologen, verpleegkundigen O&G en neonatologie, echoscopisten, maatschappelijk werkers, verloskundig geïnteresseerde huisartsen en overige geïnteresseerden

Verlies in de verloskunde 3

vrijdag 20 november 2020, Ede