Online Nascholing - Live webinar

Terug naar selectie

Hoe motiveer ik mijn patiënt in de strijd tegen de coronakilo’s?

dinsdag 20 september 2022, online

Uitzending: 19.00 uur – 21.00 uur

Merk jij ook dat een deel van je patiënten sinds corona meer overgewicht heeft? Dat ze minder open staan om daar iets aan te doen? Dat jij het gevoel hebt dat je aan een dood paard staat te trekken? Hoe krijg je deze patiënten weer op het juiste pad? Hoe kun je zorgen dat jouw informatie en advies wel binnenkomt bij je patiënt? Wat kun je doen om jouw impact te vergroten en meer intrinsieke motivatie te ontlokken? Want intrinsieke motivatie is een belangrijke voorspeller van toekomstig (lange-termijn)gedrag. Hoe meer intrinsieke motivatie, hoe beter iemand zijn gedrag kan veranderen.

 

In dit actieve webinar, vol praktische voorbeelden vertelt Stijn van Merendonk over zijn ervaringen en zijn motto: "Gemotiveerde patiënten? Dat heb je zelf in de hand!". 


Stijn is Expert en trainer in Motiverende Gespreksvoering en door zijn jarenlange ervaring in het zelf toepassen van de methodiek in diverse settingen en bij verschillende doelgroepen, is hij als geen ander in staat om een brug te slaan tussen de theorie van gedragsverandering en de dagelijkse praktijk.

Klaar voor veel interactie en een beetje humor? En op zoek naar iets wat je morgen meteen kan toepassen in de praktijk? Dan is dit webinar wat voor jou.

Datum dinsdag 20 september 2022
Locatie -
Plaats online

Accreditatie

Aangevraagd bij NVvPO, kwaliteitsregister V&V, Keurmerk fysiotherapie. Toekenning Keurmerk Fysiotherapie ook geldig voor KRF NL vrije deel.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 29

Doelgroep

Praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, fysiotherapeuten en overige belangstellenden zoals huisartsen

Hoe motiveer ik mijn patiënt in de strijd tegen de coronakilo’s?

dinsdag 20 september 2022, online