Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar selectie

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige

12 april 2019, Ede

Jij maakt het verschil!

De afgelopen editie van de Expertisedag waardeerde u met een ruime 8! Dit is voor ons de rechtvaardiging voor een deel 2 met minstens net zo inspirerende sprekers. De experts zijn dit jaar o.a. een allergoloog, een GZ-psycholoog LVB, een kinderarts, en last but not least een ervaringsdeskundige, zij vertelt een aangrijpend verhaal over haar leven met verstandelijk beperkte ouders. De sprekers hebben praktische lezingen die aansluiten op uw rol als jeugdverpleegkundige. Ook wijzen ze u de weg naar de juiste samenwerkingspartners.

Van JGZ Preventieagenda naar praktijk
Op deze Expertisedag gaat het over allergie, LVB, ondergewicht, en andere maatschappelijke onderwerpen die de gezondheid van de jeugd raken. Met een prachtig verhaal over kwetsbare jongvolwassenen. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe kunt u deze toepassen in uw eigen werk? Kortom, interessante thema's om over te discussiëren. Aan het einde van de Expertisedag gaat u geïnspireerd naar huis.

Datum 12 april 2019
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Toegekend door Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 189
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 219

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20,- per deelnemer.

Doelgroep

Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige

Ede, 12-04-2019