Paramedisch - Symposium

Terug naar selectie

Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten

vrijdag 29 januari 2021, online

Vanwege de op dit moment geldende regels van de Nederlandse corona-aanpak vindt deze nascholing online plaats (via livestream)

Als (kinder)fysiotherapeut word je dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een complexe medische achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is. Ontmoet op deze eerste ‘Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten’ specialisten die niet alleen deskundig zijn, maar ook inspirerend kunnen vertellen. Alle sprekers houden een praktisch verhaal waarbij hun kunde en kennis gerelateerd wordt aan het fysiotherapeutisch vakgebied.

Deze dag bied je een gevarieerd programma, zoals de beleving van pijn, prematuren en CP, plas-en poepproblemen bij autisme, aangeboren afwijkingen (pluis/niet-pluis) en infecties. Ook gaan we in op het thema verdachte huidplekjes. De fysiotherapeut ziet de huid veelvuldig, maar welke plekjes zijn normaal en waar gaan alarmbellen bij af? Wat is pluis of niet-pluis? Wat kun je zelf doen? Waar moet je op letten? Wanneer en naar wie verwijs je? Kortom: wat is jouw rol?

Je ontmoet sprekers uit verschillende vakgebieden zoals o.a. een klinisch psycholoog, een kinderdermatoloog, een kinderarts, een kinderanesthesioloog, een pijnspecialist en een kinderrevalidatiearts. Kortom, een dag die je niet mag missen!

Online
Gezien de huidige maatregelen is fysiek samenkomen helaas nog niet mogelijk. Wij hebben daarom moeten besluiten deze nascholing geheel online te laten plaatsvinden (via livestream).

Datum vrijdag 29 januari 2021
Locatie livestream
Plaats online

Accreditatie

Toegekend door KRF NL (vakinhoudelijk deel Algemeen fysiotherapie/ deelregister Kinderfysiotherapie/beroepsgerelateerd deel), Keurmerk Fysiotherapie, ADAP (5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

(Kinder)fysiotherapeuten en -oefentherapeuten

Vanwege de op dit moment geldende regels van de Nederlandse corona-aanpak vindt deze nascholing online plaats (via livestream)

Expertisedag voor (kinder)fysiotherapeuten

vrijdag 29 januari 2021, online