Jeugdgezondheidszorg - Symposium

Terug naar selectie

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2021

vrijdag 16 april 2021, Ede

Het is de 4e editie van de succesvolle Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundigen. Ook ditmaal koos u zelf de thema’s waarmee wij het programma hebben ingevuld! Met sprekers die de praktijk vertalen in inspirerende verhalen en waarbij hun kennis en kunde wordt gerelateerd aan de jeugdgezondheidszorg. U hoort de laatste ontwikkelingen zodat u nog beter kunt bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van de jeugd.

Deze dag ontmoet u experts die presenteren over o.a. eenzaamheid en depressie bij Adolescenten (met extra aandacht voor de Coronatijd), hoe u omgaat met weerstand van ouders en leert u over de innerlijke taal. Verder praten we over het belang van vroege herkenning en begeleiding van hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. Een klinisch verloskundige vertelt (en laat vooral zien) over bevallingen waar medisch ingrijpen noodzakelijk is, zodat u de ouders en hun kind beter kunt begrijpen, en dus goede zorg kunt verlenen.

Én aan bod komt het actieprogramma 'Kansrijke start' over hoe u kinderen van vluchtelingen een betere start kunt geven. De dag wordt afgesloten met de hooggewaardeerde spreker kinderpsycholoog Tischa Neve, zij vertelt over baanbrekende methodes bij moeilijke eters. Verpleegkundig specialist in de jeugdgezondheidszorg & voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen Annemieke Goudkuil heet u welkom en leidt u door het programma.

Online én op locatie
Voor zover de corona-maatregelen het toestaan, wordt deze bijeenkomst hybride (deels op locatie, deels online) georganiseerd. In verband met de accreditatievoorwaarden voor online scholing worden interactieve momenten in het programma opgenomen. Voor het online bijwonen van het symposium geldt een gereduceerd inschrijfgeld. U kunt bij inschrijven uw voorkeur aangeven.

Datum vrijdag 16 april 2021
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 239
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 269

Online deelnemen
Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Doelgroep

Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten (i.o.)

Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundige 2021

vrijdag 16 april 2021, Ede