Mondzorg - Symposium

Terug naar selectie

Expertisedag voor de mondzorg

4 oktober 2019, Ede

Naar aanleiding van uw input wordt Mondzorg bij het kind vanaf dit jubileumjaar uw eigen Expertisedag! U heeft onder andere de voorkeur uitgesproken alle collega’s binnen de mondzorg uit te nodigen. Daarom in 2019 een aansprekend en hands-on programma in deze nieuwe opzet, waarbij een klein team van experts verschillende thema’s bespreekt op het gebied van zowel kinderen als volwassenen.

Als zorgprofessional in de (preventieve) mondzorg wordt u dagelijks met zeer uiteenlopende hulpvragen geconfronteerd die een bijzondere, medische of complexe achtergrond kunnen hebben. Het is daarom goed op de hoogte te blijven van wat er in diverse specialistische gebieden gaande is.

Ontmoet op deze eerste ‘Expertisedag voor de mondzorg’ in een interactieve setting experts uit verschillende vakgebieden die niet alleen deskundig zijn, maar ook inspirerend kunnen vertellen. De presentaties sluiten aan op uw rol in de mondzorg, wijzen de weg naar de juiste samenwerkingspartners en geven handvatten om mee terug te nemen naar de dagelijkse praktijk. Het gaat over onder andere kaasmolaren en aangeboren afwijkingen, welke preventieve hulpmiddelen u wanneer inzet, eetstoornissen en interprofessionele casuïstiek. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe zijn deze toepasbaar in de praktijk?

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een rugzak vol medische kennis over aandoeningen waar u altijd graag meer specialistische kennis over had willen hebben. Daarom is dit een dag om niet te missen, laat u inspireren!

Het complete programma wordt binnenkort gepubliceerd, hou de website in de gaten.

Datum 4 oktober 2019
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Aangevraagd bij KRM en KRT

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 199,-
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 229,-

Doelgroep

Mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsen

Expertisedag voor de mondzorg

Ede, 04-10-2019