Mondzorg - Symposium

Terug naar selectie

Verdieping in abnormale tandontwikkeling

vrijdag 12 juni 2020, Ede

Als professional in de mondzorg wordt u regelmatig geconfronteerd met een abnormale tandontwikkeling. Daarom hebben wij voor u een aansprekend, praktijkgericht programma samengesteld waarbij experts dieper duiken in de behandeling en preventie van specifieke thema’s.

Zij geven antwoord op vragen als: wat zijn psychologische effecten van een abnormale tandontwikkeling? Oftewel, wat doet een gebitsafwijking met iemand en iemands omgeving? Welke relatie is er tussen een aangeboren afwijking en gebitsontwikkeling? Over welke syndromen hebben we het dan? Erfelijk slecht aangelegd glazuur of het ontbreken van gebitselementen: wat zijn de klinische gevolgen van hypodontie en amelogenesis imperfecta voor patiënt en tandarts?

Maar ook hoort u alles over het herkennen, vóórkomen en behandelen van kaasmolaren in melk- en blijvend gebit. U krijgt een plastische kijk op schisis en krijgt volop informatie over preventieve mondzorg bij en reinigbaarheid van esthetische en restauratieve ingrepen.

Kortom, dompel u een dag lang onder in tandontwikkeling en verstoringen daarvan. U gaat naar huis met praktische handvatten die u direct kunt toepassen in uw praktijk. Een unieke verdieping in dit thema met volop inspirerende kennisoverdracht die u niet mag missen!

Datum vrijdag 12 juni 2020
Locatie ReeHorst
Plaats Ede

Accreditatie

Erkend door KRM (5 pnt) en KRT (4,5 pnt)

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 209
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 239

Bij tegelijk inschrijven van 4 of meer personen uit dezelfde organisatie geldt een korting van € 20 per deelnemer.

Doelgroep

Tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Verdieping in abnormale tandontwikkeling

vrijdag 12 juni 2020, Ede