Mondzorg - Symposium

Terug naar selectie

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2021

vrijdag 4 juni 2021, Centraal in Nederland

Gezien de ontwikkelingen rond Covid-19 hebben we besloten de Landelijke Dag voor de Preventieassistent van 8 januari te verschuiven naar 4 juni. Temeer omdat het elkaar fysiek ontmoeten op de informatiemarkt een onmisbaar onderdeel is van deze dag. Om u tóch een inhoudelijk uitdaging te verschaffen in de eerste week van januari en als opwarmer voor de Landelijke Dag presenteren we u een webinar met een tweetal thema’s. Gerenommeerde sprekers vertellen u over de psychische gevolgen van abnormale tandontwikkeling voor de cliënt en zijn omgeving en het belang van vroegdiagnostiek bij cariës.

Datum: 7 januari
Uitzending: van 20.00 uur tot 21.15 uur

Laten we elkaar dan digitaal ontmoeten! Schrijft u zich snel in: klik hier

 

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 

Hoor meer over vroegdiagnostiek van cariës (tijdige detectie, hoe behandel je, wat is jouw rol als preventieassistent), pijnbeleving bij kinderen (wat is er anders dan bij een adolescent?), de nieuwe indeling paro, of preventieve adviezen bij implantologie. En hoe ga jij om met cliënten met een verstoord zelfbeeld? Wat zijn de mogelijkheden van 3D-technologie? Als jij ook weer op de hoogte wilt zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en geïnspireerd wilt worden met allerlei praktische tips, dan zien we je graag!

Verkiezing Preventieproject van het Jaar
Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM ook in dit jaar de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan. Presenteer jouw/jullie preventieproject, samenwerkingsverband, best practice of onderzoek op het gebied van preventie in de mondzorg. Meer weten, zie de PDF in de rechterkolom.

Datum vrijdag 4 juni 2021
Locatie volgt
Plaats Centraal in Nederland

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: € 219
Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst: € 249

Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van € 20 per deelnemer.

Doelgroep

Preventieassistenten; mondhygiënisten, tandartsassistenten en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom

Landelijke Dag voor de Preventieassistent 2021

vrijdag 4 juni 2021, Centraal in Nederland