Veilig deelnemen

Wat kunt u van ons verwachten?

Uiteraard vinden we het belangrijk dat u veilig en met een goed gevoel kunt deelnemen aan onze nascholingen. Samen met onze locaties treffen wij daarom alle relevante maatregelen. Ons uitgangspunt hierbij zijn natuurlijk de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid.

Tot 25 september vinden symposia hybride (deels op locatie, deels online via livestream) plaats, kleinschalige cursussen/masterclasses op locatie.
Na 25 september blijft een aantal symposia hybride, terwijl andere geheel op locatie plaatsvinden. Meer informatie vindt u op de detailpagina per bijeenkomst.

Voor deelnemen op locatie wordt de 1,5m losgelaten en is voor toegang tot de bijeenkomst een coronatoegangsbewijs verplicht. U krijgt een coronatoegangsbewijs met:
- een bewijs van volledige coronavaccinatie
- een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de bijeenkomst
- een herstelbewijs

Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier (meer informatie op www.coronacheck.nl of via deze link). Om te kunnen controleren dat het uw toegangsbewijs is, vragen we ook naar uw ID.

Daarnaast blijft het overheidsadvies ‘thuisblijven en testen bij klachten’, dus indien u klachten heeft, kom dan niet naar de bijeenkomst.

Bovenstaande voorschriften gelden voor alle deelnemers, sprekers en aanwezige collega's. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op (0345-576642 of scem@scem.nl).