Privacyverklaring

SCEM respecteert uw privacy. Deze Privacyverklaring geeft aan hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Als u gebruik maakt van onze websites of ons persoonlijke informatie verstrekt, gaat u akkoord met deze Privacyverklaring.
SCEM is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Gebruik gegevens

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • inschrijving voor nascholingsdoeleinden
  • afhandeling van door u aangevraagde (scholings)informatie of publicaties
  • uitvoering van onze dienstverlening
  • nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen, nascholingen, etc.
  • medewerking aan marktonderzoek
  • samenstellen gebruikersstatistieken
  • beveiliging en verbetering van onze websites

Uw gegevens zullen alleen voor de hierboven genoemde doeleinden worden gebruikt.

E-mail en social media

De Code reclame via e-mail wordt door ons toegepast. In al onze e-mail communicatie staat een link waarmee u zich kunt afmelden. Ook leven wij de Reclamecode Social Media na.

Verstrekking aan derden

Voor de verwerking van persoonsgegevens kunnen wij gebruik maken van dienstverleners, die als bewerker uitsluitend in opdracht en ten behoeve van SCEM zullen optreden. Daarbuiten zullen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Beveiliging

SCEM zorgt voor een passende organisatorische en technische beveiliging van persoonsgegevens.

Hyperlinks

Onze websites kunnen hyperlinks naar websites van derden bevatten. SCEM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en is evenmin verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op deze websites.

Uw gegevens wijzigen

U kunt uw gegevens altijd opvragen, waar nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neemt u hiervoor en voor andere vragen over ons privacybeleid contact met ons op. Meer informatie is te vinden op de website van het CBP.

Contact

SCEM
Kerkstraat 21, 4916 AA Tricht
Postbus 21, 4196 ZG Tricht
0345 576642 scem@scem.nl

Wijzigen van dit privacybeleid

SCEM houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 1 januari 2018.